Op zaterdag 22 juni houden wij weer de clubkampioenschappen en aansluitend het slotfeest.
Tevens zullen op deze dag onze kampioenen gehuldigd worden.
De clubkampioenschappen hebben geen inschrijfkosten. Je hebt hier alleen goede zin voor nodig.

De clubkampioenschappen starten om 10:00 en rond 17:00 zal de BBQ gestart worden. De zaal is open vanaf 09:00h. Ja, je leest het goed, wij gaan dit jaar barbecuen. Voor de BBQ vragen wij wel een kleine bijdrage van €15,00. Jeugd tot en met 15 jaar betaalt €5,00. Dit is inclusief eten, drinken en niet te vergeten een glimlach van de organisatie. Deelnemers aan de lotto krijgen €2,50 korting per nummer.

Dit jaar doen we zowel een enkel als een dubbel toernooi. Geef bij je inschrijving dus aan met wie je dubbelt. Als je geen dubbelpartner hebt, koppelen wij je aan een andere speler als je dit aangeeft. Je mag natuurlijk ook alleen enkelen of dubbelen deze dag.

Je kunt je inschrijven door te mailen naar de activiteitencommissie of via de inschrijflijst in de zaal.
De uiterste inschrijfdatum is 14 juni. Dus schrijf je snel in.