Zondag 18 december vonden de jaarlijkse Clubkampioenschappen plaats. In de eerste ronde speelden alle deelnemers (jong/oud, dame/heer en competitie/recreatief) door elkaar met o.a. een verrassende zege van Mar Kusters op dochter Carlijn.

In de tweede ronde werden de drie categorieën gevormd: A, B en C waarbij de senioren competitiespelers zoals verwacht in de A-categorie terecht kwamen, de jeugd in de B- en de recreatieve senioren in de C-poule.

In die A-categorie was het spannend in poule A2 waar alle vier de spelers minimaal één partij wonnen. Uiteindelijk plaatste Marc Extra zich als eerste rechtstreeks voor de halve finale, Luc van Daal en Ruben van Kleef gingen als nummer 2 en 3 naar de kwartfinales. Frank Nijenhuis, die nota bene van Marc Extra had gewonnen, werd vierde en uitgeschakeld (hij werd uiteindelijk nog 7e na een zege op Marc Kusters).

In de andere poule werd Arjan eerste, Kevin Koudijs tweede en John Cabo derde. In de kwartfinales wonnen vervolgens Luc en Kevin. De eerste verloor de halve finale van Arjan, Kevin klopte verrassend (of juist niet?) Marc Extra. In de finale won Arjan met 3-1 van Kevin (die toch wel de verrassing van de dag was) en werd Luc derde door een 3-1 zege op Marc.

20161218-tafeltennis-32

In de B-categorie complimenten voor Keve en Zimra die als jongste jeugd gewoon de strijd aan gingen met de gevestigde orde. Die orde werd gevormd door Jason Lao (die in een spannende finale met 3-2 van Jordy van Graven won) als nr. 1, Jordy (dus) als nr. 2, Yoshua Frijns als nr. 3 en Carlijn Kusters als nummer 4.  Ivo Wismans werd vijfde en Martijn van den Brand zesde.

20161218-tafeltennis-31

Bij de recreatieve spelers was er de titel voor Max Ewoldt die een sterk spelende Fred Smit in de finale met 3-1 klop gaf. Peter Wismans werd derde door winst op Marcel Gerarts.

20161218-tafeltennis-33

De vijfde plaats was voor Pascal van Graven. Hij krijgt als verantwoordelijk persoon voor de organisatie vanuit de AC alle credits en uiteraard bedanken we ook Luigi Pescarolo voor een dagje kantinedienst draaien: super!