Beste leden,

Zoals jullie wellicht weten is gister tijdens de persconferentie bekend geworden dat binnensporten waarschijnlijk pas weer vanaf 1 september kunnen starten. De 2e kamer, de NTTB maar ook NOC-NSF hebben grote bezwaren tegen de datum van 1 september. We hebben goede hoop dat we dus eerder in de zaal kunnen starten omdat wij een niet contact sport zijn.

Omdat buiten sporten wel weer is toegestaan, willen wij in afwachting van eventueel binnen sporten, hier alvast wat mee doen. We zouden bijvoorbeeld tafels buiten kunnen zetten om ons geliefde spelletje toch te kunnen spelen, maar we denken hierbij ook aan andere dingen zoals badminton of kleine tennisveldjes op de parkeerplaats. Het belangrijkste is namelijk dat we in beweging blijven en daarbij is het natuurlijk leuk om als leden in contact te blijven.

Wij willen jullie vragen om ook jullie ideeën aan ons door te geven, want hoe meer variatie, des te beter. Hierbij moet natuurlijk wel rekening gehouden worden met de 1,5 meter afstand.

Daarbij willen wij natuurlijk ook weten of er überhaupt interesse is voor eventuele buitenactiviteiten en wat dan de voorkeur zou zijn qua dag en tijd.

Wij kijken uit naar jullie reacties!

Stuur jullie ideeën, voorkeuren en of er überhaupt interesse is naar Rachel Gerarts,
E-mail: Rachel.gerarts@live.nl

Bestuur TTV Lybrae Heerlen