Voor enkele teams was de competitie vorige weekend al gestart, maar sinds afgelopen weekend hebben alle zaterdag-teams hun eerste wedstrijd gespeeld. Alleen de Door-de-weekse competitie start pas volgende week.

Voor Dames 1 was het al de 2e wedstrijd. Na de maximale winst vorige week uit in Wessem, werd in de tweede uitwedstrijd, bij Scylla, een gelijke stand op de scoreborden gezet. Tatiana bleef andermaal ongeslagen, Rachel won één potje en Vicky bleef zonder winst. Dames 1 heeft na 2 wedstrijden 9 punten behaald.

Jongens 1 kwam pas voor het eerst in actie, waar sommige teams in hun poule al hun tweede wedstrijd speelden afgelopen weekend. Het werd 5-5 bij het 2e team in Wessem, dat ook voor het eerst in actie kwam. Lisa won tweemaal, Jarno en Tim kwamen eenmaal tot winst. Het dubbel werd een prooi voor ons team. Jongens 2 en 3 speelden tegen elkaar, waar Jongens 3 de “uitwedstrijd” bij Jongens 2 met 1-4 won. Yannick won het punt voor Jongens 2 waar Mila zonder zege bleef. Bij Jongens 3 bleef Luuk ongeslagen, won Sander 1 potje en wonnen de jongens samen het dubbel. Jongens 5 speelde reeds hun 2e wedstrijd deze competitie, vorige week uit in Brunssum werd nipt verloren (3-2, Menno ongeslagen, Bram zonder winst), dit weekend werd met 3-2 thuis gewonnen van Falco 4. Bram en Sem wonnen allebei 1 partij en samen het dubbel. De puntentelling bij de starters van Jongens 6 is iets anders, gewonnen games in plaats van gewonnen sets. Publicatie daarvan laat nog op zich wachten bij de afdeling Limburg. Kijkend naar de gewonnen sets, werd de vorige weekend uit bij Sittard met 6-4 verloren (Tom 1, Nienke 2 en Ellis 1), afgelopen weekend werd thuis met 3-5 verloren van Quick/Schimmert 4 (Ellis 0, Tom 2 en samen één dubbel).

Bij de senioren kwamen alle teams voor het eerst in actie dit weekend. Heren 1 startte goed met een 7-3 overwinning op promovendus Landgraaf 4. Kopvrouwe Laura won 3 maal, Adriaan pakte 1 partij mee, samen wonnen ze het dubbelspel en Carsten won 2 potjes. Heren 2 en Landgraaf 5 deelden de punten. Ook hier een vrouw met de meeste zeges: Bianca was 3 maal succesvol, Mark Extra en Gerard pakten elk 1 partij mee. Kevin (3), Daniel (3) en Jordy (2) (en het dubbel) zetten met Heren 3 met een 9-1 winst op Maastricht 5 de achtervolging in op Sittard en Sibbe-Ready die reeds vorige week startten. Een mindere start had Heren 4 getuige een 2-8 nederlaag tegen Brunssum 6. Luca kwam tot 2 winstpartijen terwijl Carlijn en Marc zonder zege bleven. Ready-Sibbe 4 haalden 7 punten weg bij Heren 5, dat met Frank (2), Mark Leentjens (1) en Mark Douwe (zonder zege) speelde.

Komende zaterdag spelen Jongens 1 en 3 thuis, verder zijn er alleen uitwedstrijden voor jeugd en senioren. Zondag om 13:00 uur is er de eerste thuiswedstrijd dit seizoen voor Dames 1, tegen VTV (N) 1.