Op deze liveblog leest u alles over andere wedstrijden dan die van Dames 1 in Istanbul. Morgen spelen 7 spelers/speelsters op LJM-1 in Venray, vandaag spelen diverse heren- en jeugdteams in de competitie.

Bij de jeugd zijn Jongens 1 en 2 gestart met de play-offs in de 2e klasse (beide Kampioenspoule) en dus speelden beide teams vandaag tegen elkaar. Jongens 1 won maar dat ging niet vanzelf. Mark Douwe bleef dit keer ongeslagen terwijl Martijn van de Brand juist vandaag zijn eerste nederlaag leed (tegen Tim van Wijk). Uiteindelijk werd het 3-2 voor Jongens 1. Op Jongens 2 bleef Lisa Bosch zonder zege maar goed nieuws is wel dat zij in december NIET alleen naar Almere hoeft. Tim van Wijk was eerste reserve en is geplaatst voor de kwartfinale bij de Jongens Pupillen. Dat betekent ook dat zijn B-licentie wel heel dichtbij komt nu! Zie hierna de indeling voor Tim en Lisa in december:

Indeling kwartfinale NJM 2018-2019

Jongens 3 won knap met 4-1 van Vijlen’72 1 en Rens Snijder was nu eens de grote man: hij bleef ongeslagen in enkel én dubbel (samen met Sander Naberhuis). Mila van Horzen won twee enkelpartijen, Sander verloor zijn enkel.

Jongens 4 won ook. Kluis werd met een 8-2 nederlaag naar huis gestuurd. Yannick en Luuk bleven overal ongeslagen, Kenji en Kay Roumen wonnen één enkelpartij maar ook het dubbel met Luuk resp. Yannick.

Heren 4 speelde gelijk tegen Maastricht 6: 5-5. Het was weer business as usual met Kevin Koudijs die drie zeges pakte en Daniel Smeets en Jordy van Graven die beide één partij wonnen.

Heren 5 verloor met 9-1 in  Valkenburg bij koploper Falco. De net 60 jaar geworden Frank Nijenhuis verloor de eerste partij van de dag en ook alle partijen daarna, net als Eric Hölken. Marc Leentjens redde bij 9-0 de eer.

Heren 6 speelde vanmorgen in Stamproy bij Smash’72 1 en won, zoals wel vaker de laatste weken. Het werd 3-7 en alle speelsters (Sterre Reinders, Anniek Kusters en Lindsay Stassar) wonnen tweemaal. Anniek en Sterre  pakten ook nog het dubbel

Om 18.00 startten Heren 1 en 3 hun (thuis-)wedstrijden. Heren 1 verloor met 3-7 van Maastricht 3 en is vrijwel definitief gedegradeerd. Invaller Rick won driemaal, de andere invalster uit Heren 2, Anouk, bleef net als Gerard zonder zege.

Heren 3 won knap tegen Minor 1 (7-3). Alle spelers (Matthew, foto, als ook Dre) als ook speelster (Bianca) wonnen tweemaal en ook het dubbel ging, voor het eerst dit seizoen, naar Heren 3.