Ook na een legendarische avond met Dames 1 gaat het leven door…. en verdienen ook de jeugdteams en Heren 1 t/m 9 alle aandacht. Vandaag de volgende wedstrijden:

10:00 TTV Lybrae Heerlen J3 – Falco 5 2-3

Werd uit nog dik verloren van de koploper, thuis werd het een nipte 2-3 nederlaag voor Jongens 3. Sander Naberhuis was de grote meneer vandaag met twee zeges in het enkelspel. Mila en Rens speelden één enkel en samen het dubbel maar konden vandaag niet tot scoren komen.

12:30 Vijlen ’72 1 – TTV Lybrae Heerlen H1 10-0

Gerard, Geert en Laura kwamen in actie in de “klassieker” maar konden geen potten breken. Geert Grégoire verloor na een 0-1 voorsprong in de eerste game (foto) van Egon Loo en Gerard Prick moest zijn meerdere erkennen in Robin Lousberg. Laura van Oppen verloor van Ricardo Heyenrath. Daarna was het gedaan en werd ook het dubbel en alle andere enkelpartijen verloren

13:00 Falco 7 – TTV Lybrae Heerlen J4 2-8

Luuk, Kenji, Kay en Yannick wonnen ruim in Valkenburg met de gamestanden 7-29. Meer info volgt nog.

14:00 SETA 1 – TTV Lybrae Heerlen J2 ???

Jarno, Tim en Lisa speelden maar er is nog geen uitslag gemeld.

SETA 2 – TTV Lybrae Heerlen J1 ???

Martijn en Mark Douwe speelden maar er is nog geen uitslag gemeld.

15:00 TTC 3 – TTV Lybrae Heerlen H2 9-1

Verrassend ruime nederlaag voor Anouk, Carsten en Rick waarbij alleen de laatstgenoemde een punt pakte. Volgende week zal nog gepresteerd moeten worden om niet te degraderen.

18:00 TTV Lybrae Heerlen H3 – Armada 1 ???

Bianca, Marc V. en Matthew spelen maar er is nog geen tussenstand gemeld.

TTV Lybrae Heerlen H5 – Armada 2 7-3

Exact de uitslag die Frank Nijenhuis vanochtend wenste. Zelf droeg hij daar één punt aan bij in enkel én één punt in dubbel met Mark Leentjens die zelf ongeslagen bleef in enkel: knap! De andere Marc (Kusters) kon spelen en won tweemaal. De kans op het ontlopen van degradatie is een stuk kleiner geworden.