Op vrijdag 17 mei organiseren we weer het moederdag kienen, voor zowel leden als niet leden. Een gezellige avond waar de moeders centraal staan, maar ook de heren zijn natuurlijk van harte welkom! Vraag dus vooral ook familie, vrienden en kennissen om deel te nemen. We hebben veel sponsoren gevonden die mooie prijzen hebben samengesteld, zie ook de afbeelding.

Het kienen begint om 19:00 uur en de zaal is vanaf 18:00 uur geopend. Een losse kaart kost slechts €1,50 en een serie €5,-. De fanatiekeling mag meerdere kaarten kopen. Alle prijzen op deze avond zijn gesponsord door bedrijven in de buurt, waarover we later meer vertellen. De opbrengsten van deze dag komen volledig ten goede aan onze vereniging, met name in het kader breedte sport.

Op deze avond zal onze kantine natuurlijk ook geopend zijn voor een drankje en wat snacks tegen schappelijke prijzen. Het enige wat je mee moet nemen zijn fiches/dopjes en geld, je kunt namelijk niet pinnen. Je kunt je inschrijven door te mailen naar de activiteitencommissie of via de inschrijflijst in de zaal. Inschrijven voor vrijdag 17 mei.