Na het succes van vorig jaar neemt onze vereniging ook dit jaar weer deel aan de jaarlijkse collecte week van het Oranje Fonds en wel van dinsdag 11 juni tot en met zaterdag 15 juni 2019.

Jong of Oud, Man of Vrouw, Competitie speler of Recreant, eenieders bijdrage is een stap naar het behalen van gezamenlijk succes. Dit jaar is er het bestemmingsdoel het realiseren van een internetaansluiting op het clubgebouw. Een internetverbinding voor algemeen gebruik, voor iedereen die een bezoek brengt aan het clubgebouw van onze vereniging, TTV Lybrae Heerlen.

Doneren doet u in de week van dinsdag 11 juni tot en met zaterdag 15 juni vanuit huis als u in de wijk van Welten of Heksenberg woont. Daar zullen mensen van onze vereniging langs lopen. 50% van het door u gedoneerde bedrag gaat naar onze vereniging, en de andere 50% wordt gebruikt voor sociale projecten in Limburg. Woont u niet in de genoemde wijken en wilt u toch doneren? Niet getreurd, dat kan nu al hier via de website van het Oranje Fonds op onze persoonlijke pagina.

Doneer nu een bedrag naar keuze