Na de succesvolle trainingsstage Jeugd Zuid-Limburg afgelopen zomer (zie ook dit artikel), zullen wij hier komend jaar een vervolg aan geven. Net als vorig jaar, zal de trainingsstage gegeven worden door oud-international en bondscoach Anne Vlieg. De trainingsstage zal plaatsvinden op vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus 2020, het laatste weekend voor de scholen weer beginnen. De doelgroep betreft competitiespelende jeugdspelers tot 16 jaar. Deed jij vorig jaar mee, of had je graag willen meedoen? Noteer deze datum dan nu vast in je agenda.

Wij zullen alle clubs met jeugdleden in de regio Zuid-Limburg aanschrijven of er deelnemers zijn die deel willen nemen aan deze trainingsstage. U ontvangt t.z.t. ook alle verdere informatie over kosten en wat u wel en niet moet meenemen. Naar verwachting sturen we de officiële uitnodiging rond maart. Ook via onze website, zal alle informatie gepubliceerd worden.