Shuohan Men heeft de Nationale (NTTB-) Masters gewonnen. Natuurlijk speelt zij toernooien en competitie voor de kleurrijke vereniging Midstars (sponsornaam Klimaatstars) uit Middelstum. Maar sinds zij ook voor onze vereniging Europacup speelt supporteren we ook voor haar. Proficiat!

Bron: NTTB:

Bij LTTV Scylla, al voor de zevende keer de organisator van de Masters, was men zeer verheugd dat Kim Vermaas als speelster van die club in de finale stond. Vermaas wilde in eigen huis dolgraag voor het eerst de Masters op haar naam schrijven, maar datzelfde gold uiteraard voor de Nederlands kampioene Shuo Han Men. Laatstgenoemde begon zeer sterk aan de finale, want de speelster van Midstars maakte direct indruk met sterk spel, waardoor ze de eerste game won. Gesteund door het thuispubliek knokte Vermaas zich knap terug na een 1-0 en 2-1 achterstand in games, maar in de laatste twee games trok Shuo Han Men het duel definitief naar zich toe: met scores van 11-8 en 12-10 was de 4-2 zege een feit, waardoor de talentvolle Shuo Han Men dus naast het NK Tafeltennis 2018 ook de Masters 2018 wist te winnen.

Shuo Han Men- Kim Vermaas 4-2. Gamestanden: 11-7, 13-15, 11-9, 6-11, 11-8, 12-10