Beste speurders, op vrijdag 27 maart willen wij een speurtocht houden voor jullie. Natuurlijk is dit niet alleen voor onze jeugdspelers, maar ook voor onze senioren, jullie ouders, broertjes zusjes, opa’s, oma’s en de rest van de roedel.

Dit gaat zeker geen saaie speurtocht worden waarbij je een of andere vage route moet gaan volgen. Dit gaat een actieve speurtocht worden met zeer leuke spelelementen en zelfs een thema. Welk thema dit zal zijn en welke spelelementen dit gaan worden houden wij nog even voor ons.

Aangezien dit de nodige voorbereidingen vraagt, willen wij dat jullie je voor 14 maart aanmelden. Wij hebben namelijk voor deze datum minimaal 25 deelnemers nodig om het door te kunnen laten gaan. Je kan je opgeven als groep van 4 à 5 personen, maar je kunt je ook alleen opgeven en dan maken wij leuke groepen. Bij de jeugd willen wij wel minimaal 1 volwassen begeleider.

De zaal zal open zijn om 18:00 en rond 18:30 zal de jongste groep als eerste vertrekken. Dus! Als je aan het einde van de speurtocht wilt genieten van een broodje knakworst en de dagen erna nog wilt meepraten over deze belevenis.

Geef je dan op voor 14 maart.
Dit kan via activiteitencommissie@ttvheerlen.nl of via de lijst die in de zaal komt te hangen.

Met vriendelijke groet,
Sherlock Holmes.

Tijdens onze evenementen, competitie en toernooien worden foto’s gemaakt. De kans bestaat dat er een foto van u of van uw kind op de website of een ander media geplaatst wordt. Indien u dit niet wilt, stuur dan een mail naar Pascal@vangraven.nl en wij zullen hier rekening mee houden.