Donderdag 3 januari werd de trainingsdag bij TTV Heerlen georganiseerd in samenwerking met TTV Sittard. Om 9:30 stonden de eerste kinderen al te springen om binnen te komen. In totaal waren er 14 jeugdspelers, waarvan 4 van TTV Sittard en 10 van Heerlen.

Na een intensieve warming up onder leiding van Hein Delang, begonnen Sam Geuskens, Frans Bork en Rene Hoeksema met de technische training. Met sparring van Hein en Carlijn, werd de capaciteit volledig benut.

De vermoeidheid sloeg langzaam toe, dus het eten om 12:15 kwam als een opluchting voor de meeste spelers. De hamburgers, spek en ei waren warm en er werd uitgebreid van gesmuld. Wie nu denkt dat er wel gezonde kost op zo’n trainingsdag hoort, er was ook gedacht aan gebakken uitjes, sla, tomaat en augurk. Twee spelers van Heerlen hadden ook een derde poging gedaan tot het bakken van een appeltaart, waar helaas weer iets was mis gegaan met het gebruik van bakpapier en het afwegen van de hoeveelheid suiker. We verwachten de volgende keer dan ook opnieuw een herkansing.

Om 13:00 werd de training weer opgepakt. Na een korte warming up werd er getraind in wedstijdvorm. Een leuke dag, waar naast wat geflirt tussen sommige spelers van Heerlen en Sittard, ook serieus is getraind en veel spelers zijn klaargestoomd voor komend seizoen.

Wij kijken met veel plezier terug op deze samenwerking tussen Heerlen en Sittard, en hopen dit komend jaar vaker op te kunnen zetten. Iedereen bedankt voor de inzet en hulp vandaag!