Het nieuwe sponsor initiatief “Vrienden van de Witch Hill” welk recentelijk werd opgezet heeft met de bijdrage van Van den Boogaard Reclame B.V. dé fysieke uitstraling gekregen die erbij past.

Wie beter dan het in Heerlen gelegen Van den Boogaard Reclame B.V. weet wat op het gebied van reclamebedrukking bij een lokale vereniging past. Na benadering vanuit de vereniging met uitleg over het nieuw op te zetten sponsor initiatief sloot Dhr. Van den Boogaard zich als trotse eigenaar van het bedrijf dan ook graag aan als Vriend van de Witch Hill.

Mede dankzij de creatieve ideeën en de vormgeving van de specialisten in dienst bij Van den Boogaard Reclame B.V. werd het kwalitatief en grafisch hoogstaand sponsorbord ontwikkeld welke wij als vereniging vol trots in onze sporthal mogen presenteren.

Namens TTV Lybrae Heerlen bedanken wij Dhr. Van den Boogaard en zijn team voor deze mooie sponsorbijdrage als Vriend van de Witch Hill.

Bent u geïnteresseerd om een van onze Vrienden van de Witch Hill te worden en wilt u met uw (bedrijfs)naam of logo vermeld worden op dit mooie sponsorbord? Neem dan vrijblijvend contact op met Coen via sc.ttvheerlen@gmail.com