Na de EC-wedstrijd van Dames 1 vrijdagavond gaat het weekend verder. Op zaterdag waren de ogen gericht op Martijn van de Brand en Mark Douwe Wierda die kampioen konden worden met Jongens 1. Om 12.00 won men thuis tegen TTC Tegelen 2 met 5-0 waar ze aan één puntje al genoeg hadden. Gefeliciteerd mannen: de huldiging is samen met die van Jongens 1 op de Nieuwjaarsborrel van 6 januari om 15.00.

Om 15.00 en 15.30 speelden ook nog Jongens 2 respectievelijk Heren 6 in en tegen Elsloo en Brunssum. Van beide wedstrijden zijn de uitslagen nog onbekend en ook nog niet ingevoerd in NAS.

Zondag speelde Dames 1 opnieuw. De beste vier teams na 7 wedstrijden in de competitie (Lybrae, Den Helder, VTV en SKF) hebben zich geplaatst voor de Final Four en streden om de eredivisiecup (feitelijk de NTTB-beker). Om 11.30 werd geloot voor de halve finales die om 12.30 begonnen. Dames 1 speelde daarin tegen SKF en kwam achter met 2-0. Zowel Rianne Strik als Vicky Schijven verloren in vier games van Carla Nouwen, respectievelijk Brenda Vonk.

De licht geblesseerde Rachel Gerarts speelde daarna tegen Sharon Janssen en bracht de spanning terug door in vijf games te winnen: waardoor de stand 2-1 voor de Veenendaalse dames werd. In de vierde partij kon Vicky het niet bolwerken tegen Nouwen (geen schande overigens) waardoor SKF finslist werd.