SPONSOREN:

Rabobank

Als lokale Rabobank zetten wij ons in voor Parkstad. Samen met het bedrijfs- en verenigingsleven maken we de regio sterker. Een vereniging als TTV Heerlen past natuurlijk perfect in dit plaatje. Met haar leden gaan we er een mooie samenwerking van maken!

VAN GRAVEN SCHOONMAAK- EN GLAZENWASSERSBEDRIJF

VanGraven - W200pxVan Graven Schoonmaak- en Glazenwassers bedrijf is sinds 2012 co-sponsor van onze vereniging. Zij steunen als bedrijf graag de jeugd in het beoefenen van hun sport. Via het klikken op het logo komt vanzelf de website van Van Graven in beeld.

DAILY ONIONS

Het bedrijf van Adriaan van Belzen (lid van onze vereniging en verdienstelijk speler op Heren 2) is gespecialiseerd in het in- en verkopen (import en export) van uien en de logistiek die daarbij komt kijken. Naast de financiële sponsoring doneert Adriaan ook regelmatig uien in natura voor onze kantine die u wellicht al eens geproefd heeft bij heerlijke snacks zoals de “Spoetnik” en de “Frikandel Speciaal”.

HAVE A BYTE

Have a Byte heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring in webdevelopment en webdesign, web-based software, webshop en web-applicatie ontwikkeling opgebouwd. De website van onze vereniging is door hen gebouwd en dat allemaal in het kader van sponsoring!